CIYO: Програма за личностно и лидерско развитие

От авторите
рибарица
Окт. 31, 2023
Кога? От 16 до 19 ноември, 2023 година.
Къде? Хотел "Света Екатерина", Рибарица, България

Coming Into Your Own (CIYO) е програма за личностно и лидерско развитие - програма за жени, които се интересуват от участие в процеси на
размисъл, изследване и регенерация, за да влязат в житейските роли, които им е отредено да водят. Всички сме лидери в живота си, независимо дали това е професионално, в нашите семейства или в нашите по-широки кръгове на влияние.

ЦЕНАТА
Цената включва коучинг преди и след програмата и всички програмни материали.
Включва всички ястия и безалкохолни напитки, платени директно на място при пристигане, както и 3 нощувки за настаняване. Изключва пътните разходи, които са за собствена сметка.

Ако проявявате интерес да се присъедините, моля свържете се с Люси Малчева на lmalcheva@rightimage.bg.

ПРОГРАМАТА
CIYO е лично пътуване и започва с обаждане за коучинг преди програмата месец преди резидентната програма, за да подготви хората да участват пълноценно. В Рибарица ще се съберем, за да се съсредоточим върху индивидуалното пътуване на всеки участник и неговите текущи възможности, предизвикателства и преходи. Индивидуалните и колективните силни страни се използват за преформулиране на настоящата ситуация и за достъп и освобождаване на неизползван потенциал.

ЧРЕЗ ДИАЛОГ И ПО-МАЛКИ ГРУПОВИ КРЪГОВЕ ЗАЕДНО ЩЕ:
> Изследваме циклите на развитие, уникални за жените – откривайки къде се намирате и накъде отивате.
> Очертаем и хвърлим светлина върху вашата лична житейска история, която ви е довела до този момент.
> Разберем архетипните измерения на себе си и в отношенията с другите както лично, така и професионално.
> Изживеем уникален процес на обучение на символи, за да идентифицирате настоящи и възникващи предизвикателства от различни гледни точки.
> Получим яснота относно справянето с бариерите, които ви пречат да впрегнете пълната си сила.
> Научим инструменти и практики, които да ви подкрепят, докато навлизате в новата фаза от живота си.

"CIYO е фантастична възможност да спрете и да помислите върху различни аспекти от живота си, водени от мъдри и вдъхновяващи жени в много безопасна среда."
- Нана Ефуа-Отоо,
Възпитаник на CIYO Великобритания

Програмата Coming Into Your Own е разработена от The Ashland Institute
и проектирането, експерименталната и изследователската фаза на тази програма са финансирани от Fetzer Institute (САЩ). Dialogos и The Ashland Institute са пионери в колективните рамки и практики на Dialogic и Four Quarter. Повече от 20 години глобалният факултет на CIYO ръководи успешни програми за жени.

ФАСИЛИТАТОРИНикола Шиърър, водещ фасилитатор
"Аз съм сертифициран коуч и международен фасилитатор. Предлагам индивидуален коучинг, екипен коучинг и програми за развитие на лидерство за многонационални организации в Азиатско-тихоокеанския регион, Европа, САЩ и Африка. Имам над 20 години опит в търговското и организационното развитие, живейки и работейки в Обединеното кралство, Китай, Тайван, Южна Африка, Сиера Леоне и Япония. Като част от глобалния факултет на CIYO от 2008 г. насам съм водил програми на CIYO в Обединеното кралство, Холандия, Турция, Сингапур, Япония и Виетнам."Люси Малчева, стажант фасилитатор
"Имам почти две десетилетия опит в управленското консултиране и работя с широк кръг от клиенти за справяне с клиентски стратегии и маркетингови теми, с опит в ангажираността на служителите и програмите за разнообразие и приобщаване. Аз съм лидер на инициативи за равенство между половете и основател на Платформата Women-Inspirations в България. Редовно говоря и участвам в мрежови събития за женско лидерство и съм член и стажант фасилитатор на CIYO."

Още за CIYO (Coming Into Your Own) може да откриете на международния сайт на организацията www.ciyowomensretreat.com, а разговори с водещите им фасилитатори ще прочетете на страниците на Women-Inspirations ТУК

Свържете се с Люси Малчева на lmalcheva@rightimage.bg, за да запазите своето място днес!