CIYO: Програма за Пътуване към себе си

Бурджу Чакън
cover
Юли 14, 2022

Открий тази, за която си родена да бъдеш!


For women making changes In their lives, in their leadership, and in the world!


И защото целта на блога ни е да ви запознае с вдъхновяващите дами и техните лични истории за Tрансформация, както и да ви предлага различни програми за личностно развитие и за това как да живеем своя собствен живот в пълнотата и единството на своята истинска идентичност; да можем да чуваме и следваме своите вътрешни посоки, в този блог пост Люси Малчева ви запознава с програма, която е създадена специално за жените и техния път на Трансформация към пъленоценен и щастлив живот, Coming Into Your Own (CIYO).

CIYO е динамична програма за личностно развитие за жени, които имат стремежа постоянно да се преоткриват и усъвършенстват, да живеят собствения си живот на равнището на своя потенциал. CIYO предлага възможността да погледнем на себе и на света през различни перспективи и да открием къде е нашата най-голяма сила.

Програмата развива способностите ни да:
 • определяме ясно вътрешната си посока
 • правим необходими промени навреме
 • водим трудни разговори и да общуваме пълноценно
 • намираме равновесие между себе си и света
 • проявяваме своята креативност
 • приемаме и изненадваме себе си
 • бъдем лидери на собствения си живот.
Coming Into Your Own се провежда повече от 15 години в Европа и САЩ, като ще имате възможността да се включите в нея вече и в България още тази есен, от 10 до 13 ноември 2022 г.!

Запазете своите места сега, за да се включите в един трансформационен ретрийт в прекрасната прегръдка на природата, заедно с група изключителни дами, каквато си и самата ТИ!

Coming into Your Own (CIYO) е програма за развитие на личното лидерство и е подходяща за жени, които биха искали да се вгледат в себе си и да възобновят своите истински цели и стремежи, таени дълбоко в сърцето и нереализирани поради различни причини.

Житейските предизвикателства, жонглирането с различни роли (на майка, съпруга, дъщеря, работеща жена) и желанието да успеем във всичко може да са ни накарали да пренебрегнем някои аспекти от себе си и да развием други. Въпреки това, можем да се чувстваме пълноценни само ако живеем като едно цяло: подхранвайки ума, тялото и духа си. Свободно протичащата женска енергия не е само нашата естествена енергия, която трябва да изразим, за да се чувстваме пълноценни, но е и това, от което Вселената се нуждае за баланс и хармония.

Ако се интересувате да научите повече за своята уникалност като жена, как може да внесете своята цялостна идентичност във всички аспекти на живота си и да се справите по-успешно с житейските предизвикателства, това е програма за вас.

"Процесът на символите" е индивидуализирано преживяване, предназначено да се вгледа в текущи житейски проблеми и области от вашия живот, които са в застой, и ще ви провокира да откриете алтернативни начини да продължите напред!

Тази програма е ориентирана към резултатите; не само създава нова осъзнатост в участниците, но и свързва това прозрение с нашия професионален и личен живот. Жените ще открият нишката на собственото си житейско призвание и ще предприемат конкретни стъпки в своя бъдещ уникален път.

Светът претърпява трансформация от основана на страх към основана на любов структура. Ние, като жени, които отглеждаме и оформяме бъдещето на нашия свят, имаме по-голяма роля през този период на Трансформация. За да разпространяваме любовта, която е същността на нашето същество, със сигурност първо трябва да освободим собствените си страхове. Моето искрено мнение е, че CIYO ще има ключов принос в този процес.

3 и половина-дневната програма ще бъде ръководена от Бурджу Чакън, дългогодишен фасилитатор и CIYO асоцииран член. Програмата ще бъде водена на английски език, затова от участничките се изискват базови познания. Ще има две половинчасови индивидуални коучинг телесесии, седмица преди ритрийта и един месец след ритрийта.

Подробна информация за глобалната програма CIYO, ще намерите ТУК.

За времето и мястото:
10.11.2022г. – 13.11.2022г.
Хотел Св. Екатерина, Рибарица
hotelsvetaekaterina.com

Ценовите категории за участие са специални за България и се разделят на:
 • индивидуални участнички
 • участнички от бюджетни организации и НПО
 • корпоративни участнички
Таксите включват: 3 дни и половина обучителна програма на английски език, материали, предхождащ програмата и последващ онлайн разговор с една от обучителките; и настаняване на база пълен пансион в хотела (закуска, обяд и вечеря).

Вариантите за настаняване са следните:
 • в единична стая общо за целия престой
 • в двойна стая общо за целия престой
Подробна информация за цените ще получите от Люси Малчева на имейл lmalcheva@rightimage.bg
Поради спецификата на програмата броят на участничките е ограничен, работи се в малки групи и записването е до запълване на оптималната бройка.

Срок за записване и плащане: до 28.10.2022 г.
  
Можеш да научиш подробности и да обсъдиш възможни варианти за твоето участие от:
Люси Малчева (lmalcheva@rightimage.bg) и екипа на Women Inspirations (office@rightimage.bg)

Моля, не се колебай да споделиш програмата с всеки, който мислиш, че може да се интересува и покани свои приятелки, които знаеш, че ще оценят преживяването!
 
В полето по-долу ще откриете информация за лекторката Бурджу Чакън:

бурджу
Бурджу Чакън
Бурджу описва целта на живота си като облекчаване на вътрешна промяна и трансформация в името на един по-автентичен начин на живот. Навигирайки през различни роли у дома и на работа, в различни фази от житейския си път - като инвестиционен банкер, работеща майка, домакиня, предприемач, коуч и фасилитатор и самотен родител, тя вече е наясно с ключовата си роля: "преобразувател на нагласи".

С над 3500 часа коучинг, Бурджу е сертифициран от ICF мастър коуч (MCC), работещ основно като коуч по организационни системи за взаимоотношения (ORSC) с лидери и лидерски екипи. Като ръководител на факултета в Adler Coaching School, Бурджу обучава, наставлява и ръководи нови професионални треньори. Освен това, като старши сътрудник в Pluribus, глобална компания, фокусирана върху многообразието и приобщаването, несъзнателните пристрастия и приобщаващото лидерство, тя проектира и улеснява програми за повишаване на осведомеността относно DE&I и несъзнателните пристрастия.

От чувство за мисия и цел на живота, Бурджу провежда програми за лидерство и овластяване на жените, като "Женско лидерство в действие", които тя предлага на корпорациите за техните жени мениджъри. Тя е глобален ръководител на факултета за "Coming Into Your Own", програма за лидерство, предлагана на жени в световен мащаб повече от 25 години. Освен това, като сертифициран Ръководство на Съвета, Бурджу изследва и разпространява земните учения и традициите на индианците, а именно Медицинските колела на Деликатната ложа.

Бурджу има бакалавърска степен по бизнес администрация от Bosphorus University и MBA от George Washington University. Майка е на двама вече пораснали човека, за които казва, че са нейните най-важни учители в живота. За да почете ценностите си за свобода, изследване и връзка, Бурджу обича да прекарва време сред природата, на морето, в компанията на приятелките си или във вътрешния си свят.