Трансформативната сила на Кундалини йога – как да постигнем устойчиво щастие

Сада Сат Каур
кундалини
Юли 14, 2022

Преживейте незабравими практики и живот в истински ашрам сред прекрасните хълмове на Умбрия, Италия, със Сада Сат Каур, учител по Кундалини и Киртан йога с над 30-годишен опит.


Специално за трансформативните програми, част от платформата Women Inspirations, създадох тази мултисетивна програма, заедно с един от най-дългогодишните преподаватели по Кундалини йога в Европа и САЩ и мой личен учител и ментор от над 10 години, Сада Сат Каур.

Кундалини йога ретрийта ще се проведе в Йога Борго, Умбрия, където ще съчетаем  трансформативната сила на Кундалини йога, лечебни медитации и мантри, за да изчистим натрупаните в нас негативни преживявания и емоции и ще събудим жизнената си силна и енергия за един щастлив, пълен с любов и радост нов живот!   
 
Когато сме в истинско състояние на смирение, ние сме в пълна връзка с всичко, което е. Ние осъзнаваме, че никога не сме отделни, а по-скоро част от цялото. Живеем в състояние на чудо, откритост и детско любопитство, отворени за учене без осъждане, докато преминаваме през житейския път. Бъдете промяната!

За дните, в които ще бъдем заедно в The Yoga Borgo, ще се свържем дълбоко с нашата човечност, нашата безкрайност и с гласа на нашата душа. Мирът, красотата и хармонията на древния Йога Борго, вашрама на Сада Сат Каур, ще ви заобиколят и ще подкрепят вашето самоизследване и трансформация. Йога Борго е създаден като молитвен дом преди 1700 години и се намира на известната пътека за поклонници иприроден резерват, известен като "The Bocca Trabaria".

Ако искате да промените някакъв аспект от своя живот, а не ви достига енергия и жизнена сила, емоционално блокирали сте и не знаете как да се справите с негативните промени, които преживявате, или просто се нуждаете от нещо, което да отключи вашия скрит вътрешен потенциал, до който не успявате да достигнете сами, то Кундалини йога е за вас.

Кундалини йога е предназначена за съвременния човек; за хората, които трябва всекидневно да се справят с предизвикателства, като това да задържат работата си, да отгледат семейство или да развиват бизнес. Кундалини йога е за всеки, който иска да изгради умения да се справя успешно с предизвикателствата на днешния ден и на Новата Ера.

Практикуването на Кундалини Йога балансира жлезите с вътрешна секреция, засилва нервната система и ни дава възможност да впрегнем енергията на съзнанието и емоциите си така, че да контролираме себе си, а не да бъдем под влиянието на нашите мисли и чувства. Техниките на Кундалини Йога комбинират дишане, мудри, мантри и асани по подходящ начин така, че да повлияят на всяко едно - съзнанието, тялото и душата.

Повече за програмата:
21-26 септември 2022 г.

Програмата включва:
  • ежедневни практики по Кундалини Йога и медитации със Сада Сат Каур
  • вкусна вегетарианска храна от градините на Йога Борго и местно произведени италиански сирена и млечни продукти
  • йога чайове и много изворна вода
  • сутрешни и следобедни практики, с време за саморефлексия, четене и почивка или уединени разговори в лежерната и релаксираща зеленина на необятната градина на Йога Борго, сред красивата хълмиста местност в Умбрия
  • ще се насладите на изобилието от ранни есенни плодове и цветове на Италия в красивите земи на Умбрия, вкусна храна, напълно спокойно и свещено място на древния път на поклоненията, високо в планината, под дърветата, звукова терапия и лечение с мантра
  • 5 нощувки в споделени стаи
  • 4 пълни дни йога, лечебна музика, аюрведа, вегетарианска вкусна храна от слънчевите градини на Умбрия и домашно приготвени продукти от Тоскана
  • незабравимо преживяване от живот в Ашрам
Цена: 795 евро на човек (за ранно записване до 31.08.2022)
Цена след 31.08.2022: 860 евро на човек


Цената не включва самолетен билет и трансфер до и от Йога Борго. Към момента около 200-300 евро общо.

Местата са много ограничени, за повече информация или за да се запишете, може да ни пишете на lmalcheva@rightimage.bg или да се свържете директно на телефон 0888777814.
Мястото ви се запазва само при предплатено 50% капаро. Срок за записване: 6 септември 2022г.
 
В редовете по-долу ще научите повече за Сада Сат Каур:

сада
Сада Сат Каур
Сада Сат Каур е учител по Кундалини йога от 1970 година, когато нейната страст към музиката и пеенето кръстоват път с Кундалини Йога и тя започва да практикува и да учи Кундалини Йога. През годините и до днес Сада води йога ретрийти и обучава учители по Кундалини Йога по цял свят. Ръководила е сесии по White Tantric йога пред няколкохилядна аудитория включително и в Индия. В своите курсове и практики Сада Сат Каур използва трансформативната енергия и сила на мантруването, пеенето, медитациите, Кундалини Йога и практики, специално предназначени за жени. Тя внася своите дълбоки познания по Кундалини и Наад йога в преподаването си, както и в своите известни албуми "Shashara", "Angels’ Waltz" и "Mantra Masala".

Сада Сат Каур е също хомеопат и нейното име е познато в Йога средите с алхимията да превръща обичайният ден в специално изкуство. За повече от 30 години тя е обиколила света, пеейки манрти и киртан в ашрами, концертни зали, училища и паркове. В Индия публиката я обгражда все едно е звезда от ранга на Бийтълс. "Ние свирим пред тълпи от 200,000 човека," казва тя.

Ашрама на Сада Сат Каур, в Йога Борго, в прекрасната Умрия, Италия се превръща в дом, в който тя заедно с любимия си съпруг Сада Сат Сингх, осъществяват мечтата си да създават едно невероятно гостоприемно, свещено място за всеки, който търси и иска да върви по пътя на своята душа.