Сесил Мaсон

Автор, треньор и фасилитатор
Сесил е автор на епистоларния роман „Роза, писма с обич към живота“, който приканва читателя да използва духовни практики, да се замисли над присъствието на хората в природата и чрез забавянето на темпото, да възвърне способността си да усеща.
В ролята ѝ на независим консултант вече две десетилетия, тя насочва енергията си в посока внасяне на хармония и взаимно разбирателство за повече сътрудничеството и съвместно създаване. Тя подкрепя лидерите и техните екипи да разкрият своя потенциал за хармоничен живот и работни процеси, в които всички са по-свързани със себе си и използват емоционалната си интелигентност в комуникацията помежду си.
Сесил е полиглот, инструктор и треньор по mBIT, новаторска област, която съчетава неврологията с мъдри традиции, притежава BAH (магистратура с високо отличие) по английска литература и комуникация. През последните години тя провежда споделен кръг от обучения за жени-държавни ръководители от политически партии в Холандия и същевременно е старши сътрудник в Pluribus Europe. Като член на факултета и ментор на „Coming Into Your Own“, тя провежда лидерски срещи с жени на местен език в няколко европейски страни.
Сесил Масон е родена в Цюрих, Швейцария, но след работа в различни европейски страни, тя се установява да живее в Холандия. Тя е майка на две големи деца и се вдъхновява от природата и изкуствата. Нейната страст е разкриването на възможностите ни за живот в хармония.
 
Сесил Мaсон