Сада Сат Каур

Сада Сат Каур е учител по Кундалини йога от 1970 година, когато нейната страст към музиката и пеенето кръстоват път с Кундалини Йога и тя започва да практикува и да учи Кундалини Йога. През годините и до днес Сада води йога ретрийти и обучава учители по Кундалини Йога по цял свят. Ръководила е сесии по White Tantric йога пред няколкохилядна аудитория включително и в Индия. В своите курсове и практики Сада Сат Каур използва трансформативната енергия и сила на мантруването, пеенето, медитациите, Кундалини Йога и практики, специално предназначени за жени. Тя внася своите дълбоки познания по Кундалини и Наад йога в преподаването си, както и в своите известни албуми "Shashara", "Angels’ Waltz" и "Mantra Masala".

Сада Сат Каур е също хомеопат и нейното име е познато в Йога средите с алхимията да превръща обичайният ден в специално изкуство. За повече от 30 години тя е обиколила света, пеейки манрти и киртан в ашрами, концертни зали, училища и паркове. В Индия публиката я обгражда все едно е звезда от ранга на Бийтълс. "Ние свирим пред тълпи от 200,000 човека," казва тя.

Ашрама на Сада Сат Каур, в Йога Борго, в прекрасната Умрия, Италия се превръща в дом, в който тя заедно с любимия си съпруг Сада Сат Сингх, осъществяват мечтата си да създават едно невероятно гостоприемно, свещено място за всеки, който търси и иска да върви по пътя на своята душа.
сада