Бурджу Чакън

Бурджу описва целта на живота си като облекчаване на вътрешна промяна и трансформация в името на един по-автентичен начин на живот. Навигирайки през различни роли у дома и на работа, в различни фази от житейския си път - като инвестиционен банкер, работеща майка, домакиня, предприемач, коуч и фасилитатор и самотен родител, тя вече е наясно с ключовата си роля: "преобразувател на нагласи".

С над 3500 часа коучинг, Бурджу е сертифициран от ICF мастър коуч (MCC), работещ основно като коуч по организационни системи за взаимоотношения (ORSC) с лидери и лидерски екипи. Като ръководител на факултета в Adler Coaching School, Бурджу обучава, наставлява и ръководи нови професионални треньори. Освен това, като старши сътрудник в Pluribus, глобална компания, фокусирана върху многообразието и приобщаването, несъзнателните пристрастия и приобщаващото лидерство, тя проектира и улеснява програми за повишаване на осведомеността относно DE&I и несъзнателните пристрастия.

От чувство за мисия и цел на живота, Бурджу провежда програми за лидерство и овластяване на жените, като "Женско лидерство в действие", които тя предлага на корпорациите за техните жени мениджъри. Тя е глобален ръководител на факултета за "Coming Into Your Own", програма за лидерство, предлагана на жени в световен мащаб повече от 25 години. Освен това, като сертифициран Ръководство на Съвета, Бурджу изследва и разпространява земните учения и традициите на индианците, а именно Медицинските колела на Деликатната ложа.

Бурджу има бакалавърска степен по бизнес администрация от Bosphorus University и MBA от George Washington University. Майка е на двама вече пораснали човека, за които казва, че са нейните най-важни учители в живота. За да почете ценностите си за свобода, изследване и връзка, Бурджу обича да прекарва време сред природата, на морето, в компанията на приятелките си или във вътрешния си свят.
бурджу