Биляна Савова

Биляна Савова е идеолог и визионер на програмата План да Бъда / Plan to Be, собственик и креативен директор на Plan2B Creative Studio, дългогодишен арт директор на списание EVA,  основател на фондация МС – Мога Сам. Носител на наградите “Жена на годината, категория общество / 2016”, "Будител на 2018", "Вдъхновител / 2018".
 Преди 11 години е диагностицирана с дегенеративното заболяване множествена склероза и това е причината да започне търсенето ѝ на ново разбиране на тялото и психиката, както и на терапии, които да ѝ помогнат и да включат нейните вътрешни лечебни сили. Вече повече от 5 години тя споделя опита си с хора, които искат да тръгнат по този път.
Лектор в семинарите TEDxVitosha, "Свободата да бъдеш"форум "Дълголетие", както и в редица корпоративни мотивационни събития. Всяка година, под шапката на фондация МС – Мога Сам, организира летни семинари на различни теми, свързани със здравето. Последователите ѝ са много и повечето от тях отбелязват сериозни промени и успехи в пътя към пълноценно здраве. 
биляна2